Je kent het vast wel. Je kijkt rond in de woonkamer en mist iets. Er mogen wel wat extra accessoires aan de woonkamer worden toegevoegd. Soms ben je even toe aan iets nieuws in huis, maar het liefst wel voor een mooi prijsje natuurlijk! Wij geven hieronder een lijstje van de leukste winkels met betaalbare woonaccessoires.

Flying Tiger

De Flying Tiger is eigenlijk een veredelde Action uit Denemarken. Alle winkels zien er fris en gezellig uit. Tussen alle gekke dingetjes kun je ook zeker goed scoren voor decoratie! Ze hebben leuke kaarsen houdertjes. Heerlijk. Wat ook zo heerlijk is dat alle prijzen afgerond zijn en de Flying Tiger is een stuk milieubewuster dan bijvoorbeeld de Action. Zo proberen ze duurzame materialen te gebruiken.

Xenos

Natuurlijk de Xenos! Xenos is iets wat duurder dan bijvoorbeeld de Action of Flying Tiger maar is zeker nog steeds te plaatsen onder budget. Xenos heeft eigenlijk van alles wat. Kussens, kaarsen, decoratie, maar ook hele leuke meubels! Super leuk! Daarnaast kan je shoppen vanuit je luie stoel door te surfen naar www.xenos.nl/.

Action

Natuurlijk, kan Action niet ontbreken in dit lijstje.  Action heeft een uitgebreid assortiment, wat ook vaak wisselt. Soms moet je voor bepaalde items snel zijn, want de dag erna zijn ze uitverkocht. Zeker de laatste tijd heeft Action steedse hippere en trendy woonaccessoires voor een heel klein prijsje. Het is soms even zoeken in alle soms wat rommelige schappen maar het is het zeker de moeite waard!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *