Stop met het zoeken naar de kortingen in folders en blaadjes! Als je weet wat je wilt shoppen kun je ook met een beetje intuïtie shops vinden met korting. Hiervoor moet je wel even de volgende dingen onthouden.

Wanneer je wilt gaan shoppen zul je altijd wel ergens met korting iets kunnen halen. Maar krijg je dan altijd wel de kortingen die je zoekt op de producten die je wilt shoppen? Je gaat dan al snel uit van reclamefolders en aanbieding op internet of uit de krant. Nu hoeft dat niet meer.

Wist je dat…

De beste kortingen vinden is niet een kwestie van waar maar meer een kwestie van wanneer. Het is dus vooral de truc om te bepalen wanneer te gaan shoppen en kortingen te verwachten. Dit gebeurt vooral bij seizoen overgangen.

Nieuwe en oude collectie

Wanneer nieuwe collecties worden geïntroduceerd of aanstaande zijn dan is de oude collectie uiteraard een bron voor een snelle verkoop met veel korting. Zo komen winkels van hun onverkochte producten af. Uiteraard sturen zij het overschot weer terug naar de groothandel die het weer tegen dumpprijzen doorverkoopt aan budget stores en outlet stores.

Zoek dus vooral het juiste moment uit, dus wanneer de oude collectie er nog niet uit is. Zo kun je bij veel schoenenwinkels en kledingwinkels de laatste modeartikelen met veel korting shoppen net voordat de nieuwe collectie binnenkomt.

Seizoenen

Ook seizoensgebonden momenten zoals de feestdagen hebben hun goedkope momenten met kortingen. Deze momenten zul je vooral aan het begin vinden of anders aan het einde vinden wanneer ook daar alles weg moet voor weinig. Hoe vaak vind je niet chocolade paaseieren na Pasen tegen veel goedkopere prijzen?

Dus als je op zoek gaat naar Paasartikelen, Sinterklaasgeschenken en sinterklaas artikelen of Kerstinkopen, zoek dan het juiste moment uit aan het begin en tegen het eind van dat seizoen. Producten liggen dan net op de plank en moeten met een lage prijs aantrekkelijk zijn om de verkoop te starten. Tegen het einde moet alles er ook weer snel uit dus ook dan krijg je grote kortingen en lage prijzen.

Korting op korting

Naast de aanbiedingen kun je ook shoppen met een kortingskaart van jouw favoriete winkel en standaard korting krijgen op je aankopen of spaarpunten krijgen voor een grote korting. Maar helaas zie je te vaak dat korting op kortingsacties niet samengaan. Veel winkels sluiten dat ook uit en geven dat duidelijk aan. Dus ook hier moet je een keuze maken met welke korting je een slag wilt slaan.

Je zult dan een keuze moeten maken. De kortingskaart kun je dan goed gebruiken op momenten dat er geen kortingen zijn op het moment dat je echt een bepaald product wilt hebben buiten het korting seizoen om. Tijdens het korting seizoen zelf kun je dan mooi gebruik maken van de lopende kortingen. Zo blijf je doorlopend korting krijgen het hele jaar door.

Je bedrijf kenbaar maken

Heb jij een goede korting voor uw klant? Laat folders drukken voor uw actie en u haalt er meer resultaat uit.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *