We kennen het allemaal wel; je wilt graag een nieuwe outfit kopen, maar eigenlijk heb je daar het geld helemaal niet voor. Dan hebben we goed nieuws voor je, want een leuke nieuwe outfit kopen hoeft niet duur te zijn. Er zijn een aantal manieren die je kunt toepassen als je een nieuwe look wilt creƫren, maar niet veel geld wilt uitgeven. Wij geven je een aantal tips die je kunnen helpen bij het scoren van een nieuwe goedkope outfit.

Wacht op de sale

De uitverkoop, wij Nederlanders houden er allemaal van. Als je dan toch nieuwe kleding gaat kopen, kijk dan eerst even rond bij de uitverkoop. In de sale kun je vaak veel leuke kleren vinden voor een goed prijsje. Bij een wisseling van het seizoen hebben de meeste winkels uitverkoop, omdat er dan een nieuwe collectie in de winkel komt hangen. Wees er wel op tijd bij, want leuke items zijn vaak binnen no time uitverkocht.

 

Pimp je oude kleding

Hangt jouw kast ook vol met kleding? Maar draag je de helft van alle kleding niet? Op sommige kledingstukken ben je na een tijdje alweer helemaal uitgekeken. Het is zonde om deze kleding weg te gooien, dus laat je deze maar hangen in je kledingkast. Een leuk idee is om het kledingstuk een nieuwe look te geven. Pimp dat zwarte shirt bijvoorbeeld met studs of lijm er steentjes, knopen en kralen op. Dit geeft het kledingstuk een compleet nieuwe look. Dit kun je niet alleen met kleding doen, maar ook met schoenen. Een leuk en goedkoop do it yourself project.

 

 

Fleur je look op met accessoires

Als je op het moment geen geld hebt voor nieuwe kleding, kun je je look opfleuren met accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een leuk tasje, een paar killer heels of een grote ketting. Een mooie accessoire maakt je look helemaal af.

 

 

  • Statement sieraden

 

Om een basic outfit toch wat specialer te maken, kun je deze combineren met statement sieraden. De aandacht wordt gevestigd op die toffe ketting of op die grote oorbellen.

 

  • Horloge

 

Een horloge is niet alleen functioneel, maar ook erg stijlvol. Kies eentje in jouw favoriete kleur, zodat je deze ook gemakkelijk op de rest van je sieraden kunt afstemmen. Goud en zilver zijn ook erg makkelijk te combineren bij je outfit.

 

  • Printjes

 

Dit seizoen zijn prints op kleding helemaal hip. Als je printjes in je outfit toch net iets te heftig vindt, kies dan voor prints in je accessoires. Een sjaal met tijgerprint maakt je outfit gelijk heel anders.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *