Vind hier de beste deals voor je nieuwe telefoon.

Door het oude toestel in te ruilen of te verkopen op bijvoorbeeld marktplaats kun je al een klein beetje extra krijgen voor de aanschaf van een nieuw mobiel. Het levert misschien niet het meeste geld op maar het is altijd beter dan niets, zo heb je snel een kleine boost en kun je een telefoon kopen, dit kan dan nét dat verschil maken tussen het wachten van een maand of gewoon direct de telefoon aan te schaffen.

Het zelf verkopen van het oude toestel levert gelukkig wel een stuk meer op dan het inruilen, helaas blijft het zo dat een ingeruild product vaak een erg klein bedrag oplevert, terwijl mensen voor een tweedehands telefoon soms toch wel 100 euro bereid zijn te betalen. Dit is toch al een redelijk bedrag om het gespaarde bedrag mee uit te breiden, dat zorgt ervoor dat je in plaats van 400 euro 500 euro zou kunnen hebben in een keer. Dit maakt toch al een redelijk verschil qua opties voor een nieuw toestel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *